Μελέτη και τοποθέτηση: Γρήγορα. Απλά. Με ασφάλεια.

Ο τρόπος που κατανέμεται η θερμότητα στον χώρο από την θέρμανση δαπέδου (στρωμάτωση θερμότητας), πλησιάζει τον ιδανικό περισσότερο από κάθε άλλο σύστημα θέρμανσης,
εξασφαλίζοντας άριστης ποιότητας θέρμανση καθώς και συνθήκες υγιεινής, αφού δεν υπάρχει κίνηση του αέρα ή σκόνης.

Η Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης λειτουργεί με θερμοκρασία νερού 40˚C και όχι 70˚C  που χρησιμοποιούν τα κλασσικά συστήματα θέρμανσης με θερμαντικά σώματα, κάνοντας έτσι πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας.

Με το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, θερμαίνεται το νερό που κυκλοφορεί σε σωλήνες που υπάρχουν στο δάπεδο, οι οποίες με την σειρά τους θερμαίνουν το θερμομπετό και έπειτα το τελικό δάπεδο.

Επιλέγοντας σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης για την κατοικία σας, με την ολοκλήρωσή της σας παραδίδεται τελική επιφάνεια για την τοποθέτηση του δαπέδου της επιλογής σας και χωρίς να δεσμεύεται χώρος για την τοποθέτηση θερμαντικών σωμάτων
Χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους αυτοματισμούς, πετυχαίνουμε θερμοκρασιακή αυτονομία σε κάθε χώρο. Μπορούμε δηλαδή να έχουμε άλλη θερμοκρασία σε κάποιο υπνοδωμάτιο, άλλη θερμοκρασία στο σαλόνι κοκ.

Ενδοδαπέδια θέρμανση σε υφιστάμενη κατοικία:
Η εξέλιξη της τεχνολογίας των προϊόντων ενδοδαπέδιας θέρμανσης, μας δίνει την δυνατότητα της κατασκευής ενδοδαπέδιας θέρμανσης ακόμα και σε υφιστάμενα κτίρια με ελάχιστες απαιτήσεις προφίλ (ύψος δαπέδου).